Syndicate

Syndicate kép

1993-ban vette kezdetét a Syndicate széria pályafutása, ami akkoriban még isometric nézetű taktikai lövölde volt. Azóta sok-sok év telt el, kijöttek újabb és újabb epizódok, ám mindvégig maradtak a jól bevált taktikai receptnél, egészen mostanáig. Az új Syndicate FPS formában tér vissza a rajongók színe elé, ám mielőtt mindenki reszketve bebújna az asztal alá, a készítők előre elmondták, hogy ne hasonlítsuk más FPS nevekhez, hiszen a sorozat nem vesztett varázsából a műfaj váltás ellenére sem. A Syndicate brutálisra, szórakoztatóra, háttér információban gazdagra sikeredett, így a régi fanok is örülhetnek. A játék rendelkezik co-op és multi móddal is, így akik nem szeretnek egyedül játszani, azok is élvezhetik a tartalmakat. A Syndicate Xbox 360, PS3 és PC platformokra jelent meg.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)