The Grinder

The Grinder kép

A Grinder játékmenetében visszaköszönnek a Hullajó és a Texasi láncfűrészes mészárlás 2 című filmekben megismert elemek. Hőseink eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek (hasonlóan a Left 4 Dead karaktereihez három férfi és egyetlen nőnemű egyed közül választhatunk), találhattunk közöttük fejvadászt, orvost, felfedezőt és bérgyilkost. A vérszomjas teremtmények uralta világban az unalmasan vánszorgó zombik mellett teleportálni tudó vámpírokat, szinte legyűrhetetlen vérfarkasokat és egyéb, az E3-on bemutatásra kerülő szörnyeteget apríthatunk. Négyfős kooperatív támogatással, osztott képernyős móddal, élőhalottakkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, fejleszthető fegyverekkel és egyszerű történettel kecsegtet a The Grinder. No meg, hektóliternyi vérrel!


The Grinder - Exkluzív Left 4 Dead koppintás

Hír | 2009.05.27 17:39

Eredetileg a június másodikán kezdődő E3 játékkiállításra tartogatta Wii exkluzív játékainak bemutatását a Conduit fejlesztési munkálataiért felelős High Voltage Software.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)