The Old City: Leviathan

The Old City: Leviathan kép

A Dear Esther, a Gone Home és a The Vanishing of Ethan Carter játékok népes táborához tartozik a PostMod Softworks kalandja, a The Old City: Leviathan is. Ezek erőteljesen a felfedezésre, a narratíva által vezérelt nézelődésre és nyomozásra fókuszálnak, vagyis a világ és a történések megismerése a lényeg bennük, nem a kiélezett helyzetek és a pörgős tűzpárbajok. A The Old City: Leviathan legfőbb pozitívumai ezért a helyszíneket hitelesen megjelenítő és az Unreal Engine 3-as grafikus motort jól kihasználó grafika, illetve a remek zenei aláfestés, amely segít beleélnünk magunkat a történetmesélésbe. A feladatunk, hogy 11 pályán végigbandukolva kitaláljuk, hogy mi történet a várossal és a benne élő emberekkel.


The Old City: Leviathan teszt - játék és művészet 10 percben

Teszt | 2015.02.22 09:55

A narratívára és felfedezésre összpontosító játékok egyre népesebb táborához csapódott a PostMod Softworks kalandja, a The Old City: Leviathan. Mit várhatunk tőle?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)