The Walking Dead Season 2: All That Remains

The Walking Dead Season 2: All That Remains kép

A Telltale Games folytatja a közkedvelt epizodikus túlélőhorrorját, a The Walking Dead-et, amelynek második szezonja az All That Remains című epizóddal nyit és egy új főszereplőt vezet fel, aki a korábbi évadban még "csak" a legfőbb mellékkarakter volt: Clementine. Ezúttal a kislányt irányítva kell helytállnunk az élőhalottaktól hemzsegő és csupán egy maréknyi túlélőt eltartó világon, erőfeszítéseinket pedig még több dráma, valamint nehezebb morális döntések követik. a The Walking Dead Season 2 öt epizódot foglal magába.


Elkészültek a The Walking Dead játékok magyarításai

Hír | 2014.03.12 14:08

Immáron magyar felirattal követhetjük végig a The Walking Dead: Survival Instinct és a The Walking Dead Season 2: All That Remains történetét.

The Walking Dead - kislányból akcióhős

Hír | 2014.03.11 13:01

A készítők egy konferencián fejtették ki, milyen volt új évadot nyitni a népszerű zombis kalandban, több központi szereplő hiányában.

The Walking Dead Season 2: All That Remains teszt - van élet a halál után?

Teszt | 2014.01.04 09:43

A Telltale a The Walking Dead második szezonjával is képes lesz mentálisan agyonverni minket? Kislány zombikkal jöhet?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)