Transformers: The Game

Transformers: The Game kép

A Transformers film játék változatában a vászonról megismert robotokat irányíthatjuk, s mindkét oldalon felvehetjük a harcot. A nemes Autobotok szerepében feladatunk megmenteni a világot a Decepticonok (Álcák) nyújtotta veszélytől, míg az Álcák oldalán a világuralom a célunk. A környezet teljesen leamortizálható, így robotjainkkal hatalmas pusztítást rendezhetünk a világban.


[DEMO] Transformers: The Game

Hír | 2007.07.27 10:23

Rohamléptekkel közeleg a hétvége, ami nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáljunk néhány új játékot, mondjuk a film sikeres fogadatását meglovagolni hivatott Transformers: The Game-t.

[MOVIE] Transformers: The Game jelenetek

Hír | 2007.06.24 19:05

A Transformers médiagépezete nagyon pörög, természetesen játék is készül a filmből, most ebből láthatunk pár mozzanatot.

Transformers gyűjtői kiadás Cybertron Edition néven

Hír | 2007.05.08 10:46

A Transformers: The Game kapcsán az Activision is meglépi azt, ami nagy divat lett manapság: kiad egy gyűjtőknek szánt, speciális kiadást az alap verziók mellett.

[MOVIE] A gépszörnyek háborognak

Hír | 2007.05.06 18:26

A Transformers film nyáron érkezik meg, de természetesen játék változatot is kapunk mellé, ami többek között PC-re is megérkezik majd.

Transformers: The Game honlap átalakulás

Hír | 2007.04.28 09:47

A Traveller’s Tales a 2007 nyarán érkező Transformers film alapján készíti a Transformers: The Game játékot, ami a film történetvonalán halad majd végig.

[KéPZ] Transformers: kapjuk szét az utcát

Hír | 2007.04.20 21:06

Michael Bay idén júliusban mutatja be a mozikban a Transformers rajzfilmek alapján készülő filmet, aminek természetesen a játék változata is készül a háttérben.

[KéPZ] Transformers robotok a pácban

Hír | 2007.04.07 10:49

Az Activision rengeteg film játék változatáért volt már felelős, így nem meglepő, hogy a hamarosan érkező Transformers film sem kerülheti el a sorsát és a virtuális változatában mi fogjuk irányítani az alakváltó robotokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)