Unravel

Unravel kép

Az Unravel egy gyönyörű képi világú puzzle platform játék, melyben a vörös fonalból készült apró hőst, Yarnyt kell irányítanunk. Feladata különféle emlékek felkutatása, melynek érdekében elhagyja gazdájának házát és felfedezi a világot. Kalandjai során a karakternek fizika alapú rejtvényeket kell megoldania a továbbjutás érdekében. A testét alkotó fonalat használva hidakat és trambulinokat építhet, azonban a rendelkezésére álló anyagmennyiség véges, ezért folyamatosan újabb adag fonalakat kell keresnie.

Elolvasom a tesztet

Készül az Unravel 2

Hír | 2016.05.18 09:22

Látva az első rész sikerét, a Coldwood Interactive folytatást készít eddigi egyetlen játsékához, és ehhez ismét az Electronic Arts nyújt segítséget.

Unravel - már bárki ingyen kipróbálhatja

Hír | 2016.03.31 13:15

Mindenki számára ingyenesen elérhetővé vált az Unravel trial verziója.

Unravel teszt - elmegyünk a fonóba?

Teszt | 2016.03.25 18:25

Yarny, az apró fonallény hosszú útra indul, szavak nélkül mesél el a játékosnak egy gyönyörű történetet. Már csak az a kérdés, mire lehet elég ez?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)