Hirdetés

19 órás World of Warcraft-maraton közben vesztette életét egy fiatal

|

A 24 éves fiatalember éppen egy internetkávézóban játszott a barátaival, amikor hirtelen rosszul lett.

Hirdetés

Egy újabb ütőkártya a videojáték-ellenes szenátorok kezében vagy egy újabb lecke a játékosoknak a mértéktartás fontosságáról? Egy kicsit mindkettő és egy kicsit egyik sem.

A The Mirror beszámolója szerint Wu Tai egy tizenkilenc órás játékmaraton közben lett rosszul. A mellette ülő barátja arra lett figyelmes, hogy Tai vadul köhögni kezd és a szája elé tartott zsebkendő véres volt. A roham után azt mondta társainak, hogy már jobban van. A barátai ennek ellenére kihívták a mentőket, de mire a helyszínre érkeztek, Tai meghalt.

Természetesen a 24 éves srác nem a World of Warcraft miatt vesztette életét, valamilyen hosszú ideje fennálló betegség lehetett a halál oka, illetve az, hogy nem pihent eleget. A helyszínelő rendőr is hasonlóan nyilatkozott és szerinte a "boncolás válaszolja majd meg a kérdést".

Nyilván nem kell egyikőtöknek sem a szájába rágnunk, hogy mennyire fontos, hogy kis szüneteket tartsatok a játék közben, főleg, ha valamilyen egészségügyi problémátok egyébként is sok pihenést tesz szükségessé. Ahogy az élet minden területén, úgy a videojátékoknál is nagyon fontos a mértéktartás, mert ha legtöbbször nincs is ilyen súlyos következménye a túlzásba vitt játéknak, egészségesnek biztos hogy nem nevezhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)