Hirdetés

A Sötét Lovag és az Eredet sztárja szerint a videojátékokban van a történetmesélés jövője

|

Joseph Gordon-Levitt néhány csípős csirkeszárny elfogyasztása mellett mesélt a karrierjéről és ejtett egy pár szót a videojátékokról, melyekben hatalmas lehetőséget lát.

Hirdetés

Joseph Gordon-Levittet olyan filmekből ismerhetitek, mint a Looper - A jövő gyilkosa, az 500 nap nyár, az Eredet vagy a Batman: Sötét Lovag. A színész nem csak Hollywoodban nagy név, de több videojátékban hallhattuk már hangját, és HitRECord nevű vállalkozásával segít kreatív együttműködéseket létrehozni többek között játékok terén is - most mesélt kicsit ez irányú motivációjáról.

Hirdetés

A Hot Ones nevű YouTube-csatorna koncepciója kicsit formabontó, hiszen a műsorvezető itt úgy készít interjút hírességekkel, hogy azok közben egyre csípősebb csirkeszárnyakat esznek. Ebben a műsorban tűnt fel vendégként Gordon-Levitt is, aki a beszélgetés egy pontján kifejtette, hogy a videojátékokban látja a történetmesélés jövőjét:

"A történetmesélés jövője a videojátékoké lesz. Nem hiszem, hogy a filmkészítők lesznek azok, akik kitalálják, hogyan kell ezt csinálni. De ez tűnik egy sztori bemutatásának egyik legátütőbb erejű módjának."

Azt is kifejti, hogy szerinte a történetmesélés megreformálása nem a filmesekre vár, hiszen a videojátékok egy teljesen új dimenzióját képesek bemutatni egyes történeteknek. A teljes interjút itt tudjátok megnézni, a videojátékos gondolatokat pedig a 13. perctől hallhatjátok:

Ti egyetértetek a színésszel? Szerintetek is a videojátékoké a történetmesélés jövője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)