Hirdetés

A Dark Souls lehet a Netflix következő nagy játékadaptációja

|

Tűkön ülve várjuk a lovag kalandjait, akinek az a hobbija, hogy legurul tetők széleiről.

Hirdetés

GiantFreakingRobot jelentése szerint készül egy animációs sorozat a FromSoftware dark fantasy akció-szerepjáték franchise-a alapján. Nem titok, hogy a Dark Souls nagyon mély lore-t kínál azoknak, akik szeretnének beleásni magukat annak világába, de a széria sosem arról volt híres, hogy komoly történetmeséléssel rendelkezne.

Ezért is meglepő sokaknak, hogy a Netflix ebbe az irányba indul. A pletyka márpedig egy olyan forrástól érkezett, amelyik korábban már megjövendölt jó néhány bejelentést.

Hirdetés

A Netflix az elmúlt években több, videojáték nyomán született sorozatot is elhozott a tévéképernyőkre, monitorokra valamint tabletek és telefonok kijelzőire (senki sem tiltja meg, hogy bélyeg méretben nézzük a tartalmakat) kisképernyőkre. A Castlevaniától a Dotán át a Blood Dragonig, mindenbe belenyúl a streamingszolgáltató, így adná magát, hogy a Dark Soulshoz is odaérjen idővel. Ettől függetlenül még részleteket nem tudunk a produkcióról, és hivatalos bejelentés híján abban sem lehetünk biztosak, hogy léteznek-e ilyen tervek a Netflixnél.

A streamingpiac vezetője egyébként eddig vegyes eredményeket ért el az adaptációkkal. Volt, ami bevált (Castlevania) és volt, ami nem (Dragon's Dogma). Szerintetek egy Dark Souls anime melyik térfélen kötne ki?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)