Hirdetés

A Fall Guys oldalát már egymillióan követik, mémmel ünnepel a csapat

|

A játék hatalmasat ment PC-n és PlayStation 4-en, ami rendesen megpörgette a fejlesztők közösségi számait is.

Hirdetés

Köszönhetően a Fall Guys Twitter fiók laza stílusának, a számtalan csapatskin ötletnek, és a folyamatosan termelődő mémeknek a játék hivatalos profilja összeszedett 1 millió követőt. A srácok jót nevettek a dolgon, és összedobtak egy kis videót, ami tökéletesen beillik a sárga csapatot érintő mémtengerbe.

Hirdetés

A Fall Guys bizonyos pályákon több lehetséges csapatba oszthatja be a játékosokat, melyek közül a sárga valahogy a vesztesek tábora lett. Ezért született hát ez a kis ünneplő tweet:

A Twitter fiók népszerűségének természetesen a legnagyobb része az, hogy a játék jelenleg leköti a fél világot (azt a felét, amelyik nem Animal Crossingozik), de az is segít, hogy nem a szokásos, merev, céges fiók hatását kelti. A Mediatonic srácai tényleg úgy adják elő magukat, mintha a haverjaid lennének a szomszédból, és ez láthatóan működik. Kellemes váltás ez a nagy kiadók óvatosan megkomponált marketinges profiljai között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)