Hirdetés

A Henry Cavill által pátyolgatott Warhammer filmes univerzum elérte első mérföldkövét

|

Virágot hozott a Games Workshop és az Amazon együttműködése.

Hirdetés

Siralmasan alakult 2022 Henry Cavill és rajongói számára. Először kiderült, hogy - a pletykák szerint kreatív nézeteltérések miatt - kiszáll a Vaják sorozatból, és a negyedik évadtól már Liam Hemsworth veszi át a helyét Ríviai Geraltként, majd az is egyértelművé vált, hogy hiába bukkant fel a Black Adam stáblistás jelenetében Supermanként, a DC-nél sem tartanak igényt a szolgálataira. Csak azért nem végződött az év teljes kudarcként, mert a végén történt egy izgalmas bejelentés. 

Az Amazon dobta le az atombombát, miszerint élőszereplős Warhammer 40,000 sorozat készül nála, amelynek fontos tagja lesz a nagy Warhammer-fanatikus Cavill is. Mint kiderült, a Vertigo Entertainment (hozzájuk fűződik a BioShock-film és a Horizon: Zero Dawn-sorozat is) által felügyelt projektben a színész több lesz főszereplőnél, ő segít felépíteni a Warhammer filmes univerzumot

Hirdetés

Rég hallottunk már utoljára arról, hol tart a folyamat, de most, egy évvel az együttműködés eredeti bejelentése után maga a jogokat birtokló Games Workshop adott egy pozitív helyzetjelentést: a vállalat beharangozta, hogy aláírta a teljes megállapodást az Amazonnal a Warhammer 40k univerzum adaptációjáról, amelyet Henry Cavill executive producerként gondoz majd. 

"Van egy friss hírünk, amit már mindannyian nagyon vártunk. Aláírtuk a teljes megállapodást, és kezdődhet a következő szakasz. Most jön a mókás rész: az összes kreatív részlet kidolgozása a partnereinkkel, és az első forgatókönyv megírása és a gyártás megkezdése. Milyen Warhammer 40k történeteket meséljünk el először? Filmmel vagy tévésorozattal kezdjük? Mindkettővel?! Jelenleg csak annyit mondhatunk, hogy egy elit forgatókönyvírói csapat áll össze, akik sajátos szenvedéllyel rendelkeznek a Warhammer iránt, hogy segítsenek az általatok szeretett környezetet és karaktereket a képernyőre vinni. A TV- és filmgyártás egy hatalmas vállalkozás. Nem szokatlan, hogy két-három évig is eltarthat, mire valami a képernyőre kerül. Ennek ellenére a dolgok most már rendesen beindultak, és biztosak lehettek benne, hogy amint módunkban áll, elhozzuk nektek a legfrissebb értesüléseket és menő részleteket."

Eközben a Warhammer franchise videojátékos részlege is szépen bővül: nemrég jelent meg a Warhammer 40,000: Rogue Trader (hamarosan jelentkezünk a tesztünkkel róla), és jövőre csúsztatták a rajongók által régóta várt folytatást, a Warhammer 40,000: Space Marine 2-t.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)