Hirdetés

A hét zsenije - betört a zaciba, hogy visszaszerezze az Xboxát

|

Egy amerikai srác betört a helyi zálogházba, hogy visszavegye a korábban beadott Xboxát. Arra gondolt, hogy a legjobb, ha vág egy lyukat a bolt tetejébe.

Hirdetés

A "hét zsenije" akár egy heti rovat is lehetne, valahogy mindig úgy jön ki, hogy minden hétre akad egy szellemileg visszamaradott illető, aki tartalmat biztosítana hozzá.

Az eheti géniusz nem más, mint Idaho egyik büszke lakosa, Olin Vickers, akire persze maga az állam is büszke lehet. A srác úgy döntött, hogy betör a helyi zálogházba és visszaszerzi azt az Xboxot, amit korábban adott be. Nyilván meggondolta magát, mert azt hitte, hogy már soha nem jön egy új Gears of War. Pedig de. Nem számolva a modern világ olyan vívmányaival, úgy is, mint a riasztó, fogta magát és vágott egy emberméretű lyukat a bolt tetejébe, hogy majd onnan jól megoldja a dolgot

Erről egy korábbi italboltos rablás jut eszembe.

Tetézve a bajt, Vickers-nél volt egy AR-15 félautomata fegyver is. Amikor sikerült kivergődnie a boltból a rendőrség már az oldalában várta és nem csak az említett Xboxot, de más, a családja által korábban beadott cuccokat is megtalálták nála. Betöréssel, vandalizmussal, lopott tárgyak birtoklásával vádolják, és ha valami csoda nem történik, akkor le is ültetik egy kicsit gondolkodni.

Mit gondoltok, legyen ő a hét zsenije, vagy ismertek jobb jelöltet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)