Hirdetés

A legmenőbb gyerekek Need for Speedes rendőrautóval járnak suliba

|

A Need for Speed játékok és a Halálos iramban széria autóit sokan építették meg a valóságban, de viszonylag kevesen használnak rendőrségi elfogót a hétköznapokban.

Hirdetés

Nem sok menőbb dolog létezik annál, mint amikor a világ egyik legnépszerűbb autós játékának egyik verdájával visznek iskolába. Na jó, nyilván van, de egy 8 éves gyerek valószínűleg ettől is padlót fog. Hát még a haverok.

Az Egyesült Királyságban élő Rachel Sims néhány éve vette a kocsit, amit eredetileg az egyik Need for Speed játék PlayStation 3-as megjelenési kampányához használtak fel. Amikor már nem volt szükség a kocsira, a cég eladta azt, amire a négy gyermekes anyuka azonnal lecsapott. Az autó nyilvánvalóan elég figyelemfelkeltő a brit utakon. " Egy ember annyira bámult, hogy közben átesett egy kukán." - mondta Sims a BBC-nek adott interjújában. A kocsin vannak villogók, de sziréna nincs, és természetesen a festés és a matricák sem fényvisszaverők.

Az Egyesült Államokban természetesen valószínűleg nem engednék utcára a járgányt, de Angliában egész máshogy néznek ki a rendőrautók, így bár volt már közúti ellenőrzése, egyszer sem kötöttek bele a kocsi kinézetébe. Sims gyerekei 15, 12, 8 és 3 évesek, így néhány évi még biztosan hasznát veszi majd a kocsiknak, amit egyébként esküvőkre, szalagavatókra és egyéb rendezvényekre akar kölcsönadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)