Hirdetés

A Mortal Kombat Sonya Blade-je, Bridgette Wilson petefészekrákkal küzd

|

Bridgette Wilson férje, a teniszlegenda Pete Sampras adott ki erről egy nyilatkozatot.

Hirdetés

Bridgette Wilson nagy névnek számított a '90-es évek Hollywoodjában, olyan filmekből ismerhetitek őt, mint az első Mortal Kombat mozi, melyben ő kapta meg Sonya Blade szerepét, vagy épp a Billy Madison - A dilidiák, melyben Adam Sandler oldalán láthattuk, de feltűnt olyan mozikban is, mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, vagy a Szeretném, ha szeretnél.

Wilson 2000-ban házasodott össze a teniszcsillag Pete Samprasszel, most pedig férje tájékoztatta a nyilvánosságot arról, jelenleg mivel kell megküzdenie a családnak.

Hirdetés

Kiderült ugyanis, hogy Bridgette Wilsonnak petefészekrákja van. Sampras az ATP-nek eljuttatott közleményében beszélt mindenről:

"Mint azt a legtöbben már tudják, elég csendes és magának való ember vagyok. Az elmúlt év azonban kivételesen nagy kihívást jelentett a családom számára, és úgy döntöttem, hogy megosztom, mi történt. Tavaly decemberben a feleségemnél, Bridgette-nél petefészekrákot diagnosztizáltak. Azóta egy  komoly műtéten és kemoterápián esett át, és folytatja a terápiát. Nehéz végignézni, hogy valaki, akit szeretsz, ilyen kihíváson megy keresztül. Azonban csodálatos volt látni, hogy a fiaink felnőttek a feladathoz és ilyen erős támogatói voltak Bridgette-nek, nekem és egymásnak is. Inspiráló volt látni az is, ahogy Bridgette mindezek ellenére is hihetetlenül jó anya és feleség maradt. Azt is megtanultam, hogy nagyon nehéz támogatást kérni, ha valami egyszerűen túl nehéz ahhoz, hogy beszéljünk róla. Mindezekkel együtt azzal fejezem be a gondolataimat, hogy alázatosan kérlek benneteket, gondoljatok ránk szeretettel és mondjatok el egy imát családunkért, miközben Bridgette folytatja útját a gyógyulás felé. Köszönöm."

Bridgette Wilson Sonya Blade-je egyébként felbukkant anno a Mortal Kombat 11-ben is, a játék ugyanis kapott olyan tematikus DLC skineket, amik az első Mortal Kombat mozifilmen alakultak, így bekerült a színésznőről modellezett karakter, valamint pár klasszikussá vált mondat is tőle.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)