Hirdetés

A Portal film végre sínen van J.J. Abrams elmondása szerint

|

Még nem tartunk ott, hogy trailerek és promóciós anyagok dőljenek mindenhonnan, de J.J. Abrams szerint végre ténylegesen haladnak a projekttel.

Hirdetés

J.J. Abrams és Gabe Newell még 2013-ban, a DICE Summit színpadán beszéltek a Portal filmről, és akkor Abrams meglehetősen magabiztos volt a dologban. Azt nyilatkozta, hogy a Portal adaptáció legalább annyira létező projekt, mint bármi más Hollywoodban, ami tekintettel a játékfeldolgozások történelmére egy bátor kijelentés volt.

Azán szépen lassan eltelt pár év, és legutóbb 2016-ban annyit hallottunk, hogy mind a Portal, mind a Half-Life filmek készülnek.

Hirdetés

Azóta mély hallgatás volt mindkét projekt körül, de most J.J. Abrams nyilatkozott egy rövidet az IGN.com kollégáinak. A részletekbe nagyon nem ment bele, de azt magabiztosan jelentette ki, hogy a Portal film munkálatai végre sínen vannak, és hogy a Warner Bros. nagyon izgatott a projekt iránya miatt.

A rövid közleményében hozzátette, hogy produkciós cége, a Bad Robot jelenleg nem dolgozik aktívan a Half-Life adaptáción, ami egy parányi rossz hír az egészben. Mindenesetre akármi is történik, annyit legalább jó tudni, hogy Hollywood nem feledkezett el a Valve csodálatos játékairól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)