Hirdetés

A PUBG-ban talált egymásra két játékos, de a szerelmük miatt börtönbüntetés vár rájuk

|

Akad néhány tényező, amik miatt a társadalom nem tolerálja kettejük románcát.

Hirdetés

Nagyon szép gondolat az, hogy a szerelem mindent legyőz, ám az élet forgatókönyvét nem Hollywoodban írják, a valóság pedig sokkal kiábrándítóbb, mint azt a legtöbben hajlandóak lennének beismerni. A most 22 éves Sachin Meena és a nála öt évvel idősebb Seema Ghulam Haider története ennek az ékes bizonyítéka, amit a The New York Times tárt a világ elé.

A páros a PUBG-ban lépett először kapcsolatba egymással még 2019-ben. Egyre többet játszottak együtt, majd a népszerű battle royale-on kívül is folytatták a csevegést különböző közösségimédia-platformokon és telefonon. A kölcsönös szimpátia idővel barátsággá formálódott, amiből szerelem született.

Hirdetés

Megismerkedésükkor Haider már négygyermekes anya volt, a férje Szaúd-Arábiába ment dolgozni, és ott is maradt az olajmonarchiában, de nem ez volt a legnagyobb gond, hanem az állampolgárságuk, a nő ugyanis pakisztáni, míg Meena indiai. A két atomhatalom pedig 1947 óta fasírtban van egymással, több háborút is vívtak, ezért amikor a hindu Meena szülei tudomást szereztek róla, hogy fiúk egy ellenséges országban élő muszlim nőbe habarodott bele, nem igazán repestek az örömtől.

A szerelmesek négy év után idén márciusban találkoztak először semleges területen Nepálban, majd kifundálták, hogy Haider hogyan tudna a négy gyermekével átszökni a határon Indiába. Erre nem sokkal később sor is került, amit követően két hónapig együtt éltek egy Új Delhihez közeli városban a legnagyobb titokban.

Aztán elkövették egy hibát: szerették volna legálissá tenni a nő és gyermekei indiai tartózkodását, valamint egybekelni, ám a felkeresett ügyvéd jogi tanácsadás helyett feljelentette őket a rendőrségen. Mindkettejüket őrizetbe vették, Meenát (és az apját is) azzal vádolják, hogy menedéket nyújtottak az ellenségnek. Jó eséllyel évekre rács mögé kerülhetnek ezért, a határt illegálisan átlépő Haider úgyszintén, akit büntetése letöltése után minden bizonnyal kitoloncolnak majd az országból.

Aki azt hinné, Haidert esetleg a pénz motiválta, az hatalmasat téved, mivel szerelme meglehetősen szerény körülmények között élt, bolti eladóként megkeresett jövedelme körülbelül 100 dollárra (nagyjából 36-37 ezer forintra rúgott). Ezt a rabupurai rendőrkapitány, Sudhir Kumar is megerősítette, aki úgy fogalmazott, hogy a nő tisztában volt Meena anyagi helyzetével, nem a munkája nyűgözte le, hanem az, hogy mennyire ügyes volt a játékban. A BBC beszámolója szerint Haider bántalmazóként leírt férje szeretné visszakapni feleségét és gyermekeit, ám a szerelmesek az indiai kormányzathoz fordultak a kérésükkel, hogy engedjék összeházasodni őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)