Hirdetés

A Skyrim-nagyi is nagyon szeretné, ha a Bethesda igyekezne a The Elder Scrolls VI-tal

|

Shirley Curry azt is elárulta, hogy minek örülne az új epizódban.

Hirdetés

Eleve nem láttunk rá komoly esélyt, de a lelkünk mélyén bujdosó menthetetlen optimista titkon azért reménykedett benne, hogy az Xbox & Bethesda Showcase-en szóba kerül valamilyen formában a 4 éve bejelentett The Elder Scrolls VI is. Ahogy azt már bizonyára tudjátok, ehelyett csak nagy hallgatások jutottak, cserébe pedig egy bugos Starfield trailerrel vigasztalódhattunk.

Pedig előzetesen még a világ egyik legismertebb Skyrim-rajongója, a 86 éves Shirley Curry, vagyis a Skyrim-nagyi is próbálta sürgetni stúdiót, a jelek szerint egyelőre nem sok eredménnyel.

Hirdetés

A Rock Paper Shotgun még májusban készített rövid interjút az 1936-os születésű hölggyel, amelyben szóba került a téma, de az anyagot csak most kapta fel a gaming sajtó. A tavaly egy agyvérzésen is átesett Curry a PAX Easten tartott közönségtalálkozót, ahol az RPS rákérdezett nála, hogy mit mondana Bethesdát vezető Todd Howardnak, ha betoppanna a rendezvényre.

"Mit szólna ahhoz, hogy »Helló«? Nem, igazából megkérném, hogy adjon egy király játékot, és hogy igyekezzen a The Elder Scrolls VI befejezésével. Szeretnék játszani vele, mielőtt meghalok."

- szólt szívünkből az 1 millió YouTube-feliratkozóval büszkélkedő nagymama, a jelenlévő közönség nagy örömére. A rajongói modban is felbukkanó Curry továbbá azt is elárulta, hogy örülne, ha a TES VI-ba több hátborzongató dolog kerülne, mivel hiába szeretne, nem igazán talál a fogára való, ijesztő játékot. Ami pedig a Starfieldet illeti, a Skyrim-közösség sztárja csak a megjelenés után dönti majd el, hogy ad-e neki egy esélyt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Curry már csak azért is várhatja izgatottan a The Elder Scrolls VI-ot, mert egy 2019-es petíciónak köszönhetően NPC-ként szerepel majd a játékban. A Bethesda és az örökifjú youtuber kapcsolatát jellemzi, hogy a stúdió még virágot és egy jó adag Skyrim-lootot is küldött neki a stroke-ja után. A legjobb persze az lenne, ha a TES VI-ot juttatnák el hozzá, és vele együtt az egész világhoz, ám erre belátható időn belül nem sok esély mutatkozik, mivel a legfrissebb infók alapján még januárban is csak az előkészítési szakaszban járt a fejlesztés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)