Hirdetés

A Sonic, a sündisznó 2 marketingesei is rápörögtek Batmanre

|

A Kék Igazságosztó a Denevérember babérjaira tör a film új előzetesében.

Hirdetés

Már nézhető a hazai mozikban a legújabb Batman film Robert Pattinson főszereplésével, Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója-filmek) rendezésében, amit a GameStar kritikája és a Puliwood véleménye szerint is érdemes megnéznie mindenkinek, aki kicsit is érdeklődik a Sötét Lovag iránt.

Kedvenc hősünk ezúttal nyomozói képességeit domborítja ki Rébusz (Paul Dano) ellenében, ez pedig a Rotten Tomatoes összesítései alapján a külföldi kritikusoknak és a nézőknek is egyaránt bejött, de az IMDb 8.9-es közönségértékelése is magáért beszél. Tisztában van vele a többi stúdió is, hogy március eleje a Denevéremberé, viszont azzal is, hogy a film hype-jának farvizén el lehet evezni. 

Hirdetés

Így tettek például a Paramount marketingesei is a Sonic, a sündisznó 2 legújabb kedvcsinálójával. A szélsebes videojátékos figura mozis kalandjai csak április 7-től folytatódnak az összes visszatérő színésszel (Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally) és újakkal (Idris Elba), de egyszerűen nem lehetett kihagyni a lehetőséget, hogy a Kék Igazságosztó megmutassa, hogy Green Hillsnek ugyanolyan elszánt védelmezője van, mint Gothamnek. 

Persze Batman egyszerűen kikophatatlan a köztudatból, de Sonicot sem kell félteni: mint pár hete kiderült, már biztosan elkészül a harmadik filmváltozat, és várhatóan lesz egy élőszereplős Knuckles sorozat is (szintén Idris Elbával), ami kifejezetten a Paramount+ streamingszolgáltatásra jön. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)