Hirdetés

A Star Wars Jedi játékok színésze szívesen vállalna élőszereplős adaptációt, de csak egy feltétellel

|

Cameron Monaghan imádja ezt az univerzumot, imádja a karakterét, és örömmel eljátszaná egy sorozatban is.

Hirdetés

Cameron Monaghan meglehetősen jól ismert sorozatszínész volt már a Star Wars Jedi: Fallen Order előtt is, de a játékbeli alakítása végérvenyesen bedobta őt a geek kultúra mély vízébe. A Csillagok háborúja univerzum rajongói hamar megszerették Cal Kestis karakterét, akit a Respawn vitt is tovább a folytatásba, és a harmadik részben is őt kapjuk majd.

Ennyi kaland után felmerült a kérdés, hogy Cameron Monaghan felbukkanhat-e élőszereplős sorozatban vagy filmben ugyanebben a szerepben. Ez a téma többször felvetődött az évek során, és maga Monaghan is lelkesnek tűnik a lehetőség kapcsán. Ettől függetlenül vannak feltételei.

Hirdetés

A vancouveri FanExpóra kilátogató színész nyilatkozott is a témában:

"Ezt mindenképp a megfelelő módon kellene csinálni. Úgy értem ezt, hogy folytatni kellene a történetet, vagy továbbvinni a karakter történetét. Nem akarok csak úgy beugrani, hogy ott legyek. Azt szeretném, ha jelentene valamit Kestis felbukkanása, hogy jelentősége is legyen a szerepének. A megfelelő körülmények között abszolút benne lennék."

A Disney egyelőre nem erősítette meg, hogy bármilyen Kestis projekten dolgozna, ám most talán még nincs is erre szükség. A stúdió próbálja épp letenni az új Star Wars világának alapjait, így Kestist valószínűleg csak azután láthatjuk majd a vásznon vagy a képernyőn (ha láthatjuk egyáltalán), hogy az új filmek és sorozatok megjelentek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)