Hirdetés

A The Boys sztárja lehet majd Johnny Cage a Mortal Kombat folytatásában

|

A Mortal Kombat filmadaptáció következő fejezete még az előmunkálatok fázisában tart, ami azt is jelenti, hogy mennek a színfalak mögötti tárgyalások az egyes szerepeket illetően.

Hirdetés

A Mortal Kombat 2021-es filmadaptációja sokkal jobban sikerült, mint ahogy arra bárki számítani mert volna (persze erről még szerkesztőségünkben is erősen megoszlanak a vélemények, de ettől szép a világ, különbözőek vagyunk). A rajongók nagyrészt elégedettek voltak a karakterekkel és a látvánnyal, a Warner pedig a bevételekkel. Ennek köszönhetően már készül is a következő felvonás.

A Mortal Kombat 2-ről egyelőre nem tudni még szinte semmit, de a The Wrap jelentése szerint a stúdió már tárgyal a The Boys főszereplőjével. Igen, Karl Urban lehet a filmvilág Johnnyja, ami elsőre igen jól hangzik.

Hirdetés

A játékokban Johnny Cage egy hollywoodi filmcsillag, aki meglehetősen ügyes harcművész is egyben. A sztori szerint Cage a Föld egyik legfontosabb védelmi vonala, így nyilván elkerülhetetlen volt, hogy a filmekben is előkerüljön előbb-utóbb (erre már a Mortal Kombat stáblistás jelenete is utalt). Akárhogy is, Karl Urbant abszolút el tudjuk képzelni a szerepben, és a The Boys óta a színész hatalmas rajongótábort gyűjtött magának: a Warner biztosan nem járna rosszul a leszerződtetésével.

A folytatás még nem kapott premierdátumot, így még valószínűleg hosszú hosszú hónapokat fogunk látnivaló nélkül eltölteni. A Mortal Kombat 12 biztosan előbb fog befutni, mint a filmes folytatás.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)