Hirdetés

A The Last of Us sorozat 2. évada később jöhet, mint az gondoltuk volna

|

Craig Mazin szerint már elkezdték a munkát, mielőtt beütött az írók sztrájkja.

Hirdetés

Elképesztő tempóban bővül a The Last of Us franchise. Az HBO sorozata tarolhat az Emmy-díjátadón, és a készítők legalább még egy szezont terveznek belőle, eközben pedig már javában készülhet a The Last of Us Part III, új platformokra jöhet a The Last of Us Part II, és a Universal Studios élményparkjai is bővülnek egy új nevezetességgel: a The Last of Us kísértetházzal

A sorozat egyik showrunnerje és társalkotója, Craig Mazin korábban megerősítette, hogy megkezdték már a következő szezon előkészítését, de a május elején megkezdődött írósztrájk miatt leálltak a munkálatok, így még nem sokat tudtak haladni. 

Hirdetés

Mazin a Deadline-nak mondta el, hogy tudják, miről fog szólni az egész évad, és tulajdonképpen az első epizódot is sikerült megírni még a határidő lejárta előtt. Ami viszont a többit illeti, azzal kapcsolatban annyit tehet, hogy sétálgat, és az agyával próbál meg írni: végiggondolja a jeleneteket, mert amikor a cégek végre észhez térnek és megtörténik a megállapodás, akkor gyakorlatilag rá kell vetnie magát a feladatra, mert nagyon szeretnék tartani azt az időkeretet, amit eredetileg beterveztek. Mazin szerint azzal számoltak, hogy 2025-ben már láthatjuk a második évadot, de a sztrájkok miatt lehetséges, hogy több időre lesz szükségük. A helyzet pedig senkinek sem jó: 

"Ez fáj nekünk, fáj a közönségnek és fáj az HBO-nak. Mindenki vissza akar térni a munkához; azt hiszem, mindenki, aki ténylegesen dolgozik rajta, beleértve a csatorna embereit is, akik velünk vannak a helyszínen, azt hiszem, mindenki csak azt akarja, hogy ez megoldódjon. Szóval drukkoljunk."

Van azért jó híre is a showrunnernek: bejelentette, hogy a The Last of Us Part 2 egyik írója, Halley Gross csatlakozott a második szezon írócsapatához, akárcsak Bo Shim, aki a World Games munkatársa volt, valamint készített kisfilmeket is (In a Beat, Signal). A következő évad nem fogja lefedni a The Last of Us Part 2 összes történését, szóval a sorozat csak akkor fog véget érni az új epizódok után, ha az emberek nem nézik és az HBO elkaszálja a produkciót. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mazin kijelentette, hogy a csapat továbbra is hű marad az alapanyaghoz, bizonyos aspektusok pontosan olyanok lesznek, mint a játékban, azonban ahogy az első évadban, úgy most is tovább fogják fejleszteni a Naughty Dog történetét a saját kreatív ötleteikkel. Az ígéretek szerint az is meg fog lepődni, aki játszott a The Last of Us Part 2-vel, mert lesz néhány érdekes fordulat. A showrunner azt sem zárta ki, hogy korábbi szereplők visszatérjenek a folytatásban, még akkor sem, ha a sorsuk nem éppen pozitívan alakult. Az viszont biztos, hogy fertőzöttből többet fogunk kapni, így azoknak a nézőknek, akiknek nincs affinitásuk a horrorra, jó néhányszor be kell majd hunyniuk a szemüket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)