Hirdetés

A The Lord of the Rings Online játékosai gyönyörűen emlékeztek meg Sir Ian Holmról

|

A Gyűrűk Urában Zsákos Bilbót alakító színész halála után az MMORPG szinte minden szerverén emberek százai rótták le tiszteletüket.

Hirdetés

Pénteken reggel elhunyt Sir Ian Holm, aki több mint ötven éves színészi pályafutása során megannyi ikonikus alak bőrébe bújt. Egyik legismertebb szerepe kétségtelenül Zsákos Bilbó volt Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájában. A sikeres filmek után rengeteg játék is született, köztük a The Lord of the Rings Online MMORPG, melynek szerverei a mai napig futnak, játékosai pedig meg is emlékeztek a színész haláláról.

Hirdetés

A TLOTRO-ban szinte minden Tolkien által megalkotott helyszínt bejárhatunk és megannyi szereplővel is összefuthatunk. Völgyzugolyban például ráakadhatunk Zsákos Bilbóra is - előtte gyűltek össze az Ian Holmra megemlékezni kívánó kalandorok. Egy játékos leírása szerint több mint 300 ember kereste fel a karaktert, és egy percig némán várakoztak.

Paying homage to Ian Holm (Bilbo Baggins) - forever in our childhood memories... r.i.p. from r/lotro

Többen a Megyében, egészen pontosan Zsáklak közelében rendeztek ünnepséget, tűzijátékokat lőttek az égre, zenéltek és mulatoztak és "jó szerencsét kívántak Iannek, az utolsó utazására". A játék fejlesztői is észrevették a közönség megmozdulását, és június 23-ig ismét elérhetővé tették a Baggins' Birthday küldetést, valamint meghosszabbították a Spring Festival eseményt június 29-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)