Hirdetés

Assassin's Creed falmászás a valóságban - ilyet se látunk gyakran

|

Egy olyan videó terjed a Facebookon, amely a Street Workout edzésformát népszerűsíti, de Assassin's Creed 5 címen fut. És hát nem véletlenül, elképesztő látványban lesz részünk.

Hirdetés

Persze ez nem akkora szám, mint amikor Chris Romwell parkouros Edward Kenway bőrébe bújva San Diego utcáin ugrált össze-vissza, de szerintem már az is figyelemre méltó, amikor egy vírusvideó (ami valójában a Street Workout edzésforma népszerűsítését szolgálja) Assassin's Creed címmel terjed, mégis érez némi gamification mellékízt az ember, és elkönyvelheti, hogy a videojáték már nem rétegműfaj.

Íme tehát a videó:

Egy kis kutakodás után rájöttem, hogy egyáltalán nem újdonságról van szó, már 2009-ben is futottak YouTube-on videók a titokzatos Monkey Man, vagy Spider-Man néven, majd az is kiderült, hogy egy indiai atlétáról van szó, aki őrült falmászásairól híres. Jyoti Raju valóban a majmok technikáit leste el, és akrobatikus ügyességgel alkalmazta mindezt a gyakorlatban:

Itt van a teljes riport róla:

Mindenesetre említésre méltó, hogy ma már az Assassin's Creed sorozathoz hasonlítja őt egy olyan oldal, amely nem is játékokkal, hanem sporttal foglalkozik. Bár valószínűleg ez Jyoti Raju számára teljesen mindegy, nem ő lesz az Assassin's Creed: Unity reklámarca, így mi inkább különféle alcímek és becenevek nélkül gondolunk rá mostantól, ha valaki profi falmászást emleget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)