Hirdetés

Jövő héten végre bemutatják az Avengers játékot?

|

Egyelőre mindez csak spekuláció, de kis szerencsével jövő héten végre kiderülhet, hogy mi ez a titokzatos Marvel játék.

Hirdetés

A Google GDC 2019-en tart egy különleges előadást, aminek középpontjában a saját videojátékos projektje lesz. Feltehetőleg a saját konzoljukról is beszélni fognak, de ami még ennél is érdekesebb, hogy az Uncharted alkotója, Amy Hennig és a Crystal Dynamics dizájnere, Raph Koster csapata is ott lesznek, mint a Google vendégei.

Hirdetés

A hír hallatán nem nehéz arra következtetni, hogy szóba kerülhet a Crystal Dynamics csapatánál készülő Avengers Project. A játékról még mindig nem tudunk semmit, azon kívül, hogy létezik, épül, szépül. Ha a Google megkaparinthatná a bejelentés jogát, az hatalmasat szólna, és kétségtelenül beindítaná vele a cég gaming részlegének szekerét.

Ettől függetlenül semmilyen konkrét utalás nem történt arra, hogy ténylegesen erről lenne szó, de azért mi reménykedünk. Végtére is a Bosszúállók: Végjáték trailer óta mindenki csak még többre szomjazik. Most lenne igazán tökéletes alkalom ráültetni a Hype-vonatra a kapcsolódó játékot, de egyelőre ez csak spekuláció, hamarosan mind okosabbak leszünk.

Addig írjátok meg kommentben, hogy ti milyen Bosszúállók játékot tudnátok elképzelni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)