Hirdetés

Az IKEA kartonkonzolokkal segít, hogy biztosan elférjen nálad az Xbox Series X vagy a PS5

|

Kell a hely a next-gen konzoloknak, és nagyon úgy tűnik, hogy ezt a problémát az IKEA is pontosan látja.

Hirdetés

Biztosan nem én voltam az egyetlen, aki az Xbox Series X és a PlayStation 5 láttán elkezdett aggódni azért, hogy nem teljesen bizonyos, hogy az új vasak beférnek majd a tévészekrényébe - azóta jelentem kiderült, hogy feleslegesen aggódtam. Különösen fontos kérdés lehet ez akkor, ha az ember épp egy új bútor megvásárlásán gondolkodik. Ilyenkor jöhet a méricskélés, és némi képzelőerőre is szükségünk lesz, elvégre az ember nem viszi magával új konzolját a bútorboltba. 

Nagyon úgy fest, hogy az IKEA észlelte ezt a problémát, ugyanis a Redditen felbukkant az alábbi kép, amin egy Xbox Series X-et és egy PS5-öt formáló kartondoboz látható. Értelemszerűen ezek arra szolgálnak, hogy segítségükkel megnézhessük, passzolna-e a konzol a kiszemelt bútordarabhoz. 

Hirdetés

Bár a kartonkonzolok nagyon is valódinak tűnnek, de egyelőre az IKEA még nem erősíttette meg hivatalosan a létezésüket, így nem árt némi fenntartással kezelni őket. Mindenesetre akkor is zseniális ötlete ez, ha a cég kreatívjai találták ki, és akkor is, ha valaki önszorgalomból gyártotta le a kartonokat. 

"Which IKEA media storage unit will be able to fit my new, meme-ishly oversized, game console?" from r/gaming

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)