Hirdetés

Az új Tini Nindzsa Teknőcök játék gyűjtői kiadásához pizza jár ajándékba

|

A gyűjtők nem tudják a polcra tenni, de rendkívül jópofa a Limited Run Games ajánlata.

Hirdetés

Ha ti is dúdoljátok még néha a Tini Nindzsa Teknőcök főcímdalát, akkor a nosztalgikus felhangot megütő Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge pont nektek készül. A játék a klasszikus, oldalnézetes beat-em-upokat idézi meg, de a fejlesztők az 1991-es Turtles in Time-ból inspirálódtak leginkább.

A retro hangulatú Shredder's Revenge-ben az eredeti dizájnt követik, megjelennek benne a Tini Nindzsa Teknőcök olyan ikonikus ellenfelei, mint Krang és Zúzó, valamint számos jellegzetes helyszínen is megfordulhatunk a történet során, például New York utcáin és az X-dimenzióban. 

Hirdetés

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge digitális változatait a Dotemu adja ki, viszont a Limited Run Games készül dobozos kiadásokkal is a PS4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es változatokhoz. Mint kiderült, mindhárom kiadás tartalmazni fog egy kópiát a játékból, egy fordítható borítót, egy színes művészeti füzetet, egy szett matricát és a teknőcök legkedveltebb kajáját is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Persze nem magát az ételt, csak egy utalványt egy ingyenes pizzára, amit a Pizza Hut bizonyos éttermeiben lehet beváltani. Érdemes megjegyezni, hogy a NES-re megjelenő Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Games is hasonló extrával próbálta lenyűgözni a rajongókat, szóval a Tribute Games duplán felültet minket a nosztalgiavonatra. 

Sajnos a lehetőség csak az Egyesült Államokra és a Limited Run Games kiadásaira vonatkozik, így Magyarországon a játékot és a pizzát külön kell megvennünk, ha valamikor 2022 nyarán megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)