Hirdetés

Új videojátékos kategóriákat vezet be a BAFTA

|

De olyanok is akadnak, amiket megszüntetnek, például a mobiljátékokét.

Hirdetés

A brit filmakadémia áprilisban hirdette ki a legutóbbi BAFTA Game Awards győzteseit, akkor 17 kategóriában kereste a zsűri a legjobb alkotásokat és a God of War, valamint a Return of Obra Dinn itt is hatalmas sikert aratott. A következő esemény esetében azonban változik a helyzet. 

Hirdetés

A BAFTA bejelentette, hogy a jövő évi videojátékos díjátadó 2020. április 2-án kerül megrendezésre, ráadásul történt pár változtatás a kategóriákkal kapcsolatban. Először is bevezetnek egy új díjat, a legjobb animációt, amely kiegészíti a meglévő Legjobb művészi teljesítmény-t, másodszor némileg átalakítják a Legjobb színészi teljesítményt: továbbra is felvonultat majd női és férfi művészeket is egyaránt, ugyanakkor külön veszik a fő- és mellékszerepeket. Ez az átalakítás jellemzi az Innovációs díjat is, amelyet beleolvasztanak az átfogóbb Legjobb műszaki teljesítmény kategóriába. Ezzel együtt megszűnik a Legjobb mobiljáték szekció, csak a nyilvánosság által megszavazott EE Mobile Game of Year díj marad meg az okostelefonokra készülő alkalmazások értékelésére. 

A jelölteket 2020. március 3-án fogják bejelenteni és 23 kategóriában versenyezhetnek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)