Hirdetés

Barcraft - ne csak a GameNight napján gyere ide!

|

Jelenleg két helyszínen várja a gamereket a Barcraft esport bár, és a GameNight mellett rengeteg érdekesség vár titeket mind a két gamer kocsmában.

Hirdetés

Budapest belvárosában szinte minden második épületben találni egy kocsmát, egy vendéglátó- vagy szórakozóhelyet. A BarCraft és a BarCraft 2 viszont kiemelkednek a többi közül, ezek ugyanis kimondottan a videojátékok, és különösen az esportok iránt érdeklődőknek szólnak. Nem véletlen, hogy a GameNight is itt találta meg új helyét, hiszen itt a gamerek vannak középpontban.

BarCraft

Tavaly nyáron, az ország első esport bárjaként nyílt meg a Corvin negyedtől nem messze, a Ferenc körút 34. alatt található BarCraft esport bár. A kétszintes pubban a falakat és asztalokat League of Legends karakterek díszítik, de további asztalokon például a Counter-Strike: Global Offensive, és a Warcraft is megjelenik. A falakra függesztett, mindenhonnan jól látható tévéken folyamatosan pörögnek a streamek, lényegében olyan, mintha egy sportkocsmában ülne az ember, csak itt klasszikus értelemben vett sportok helyett az esport áll a középpontban. 

A felső szinten konzolokat találhatunk, nyáron, jó idő esetén pedig megnyílik a terasz is. Az itallapon tematikus, videojátékokhoz vagy a videojátékos szubkultúrához kapcsolódó koktélok szerepelnek, némelyiket külön rituálé elfogyasztani. A BarCraft egyre több amatőr szervezésű versenynek, videojátékos találkozónak ad helyszínt, kövessétek őket Facebookon, ha szeretnétek tudni, mi várható.

BarCraft 2, ahol a GameNight is található

Január végén, a januári GameNighttal megnyílt a második BarCraft is, amit a Nyugati pályaudvar közelében, a Bajcsy-Zsilinszky út 59-ben érdemes keresni. Az elsőnél lényegesen nagyobb, 300 négyzetméteres helyiségben négy különálló terem található. Belépés után rögtön az ork kocsmába érkezünk, ahol hordóból csapolják a sört, és nagy, fából készült asztaloknál lehet helyet foglalni. 

Ebből nyílik a kávézó rész, ide alapvetően főleg azoknak érdemes beülni, akik társasozni vagy kártyajátékozni szeretnének. A helyszínen több mint 120 társasjáték közül lehet válogatni, hosszabb és rövidebb játékidejű, egyszerűbb és összetettebb játékok egyaránt vannak. Az sem baj, ha valamelyik játék szabályaival nem vagy teljesen tisztában, mindig akad helyi segítség.

Egy másik teremben tíz high-end gamer PC várja azokat a csapatokat vagy baráti társaságokat, akik gyakorolni szeretnének. Egyszerre minimum öt bérelhető, de ha összegyűlik tíz ember, akár délutáni LAN party is összejöhet. 

A negyedik terem a konzolos terem, itt egy hatalmas tévé előtt két bőrkanapén lehet helyet foglalni, másik két tévénél pedig egy-egy kanapé várja azokat, akik PlayStation 4-en vagy Xbox One-on szeretnének játszani valamit. 

A Barcraft 2 ad helyszínt a februári GameNightnak is, gyertek el mindenképpen és nézzétek meg!

Nem csak Budapest a fókusz

A BarCraft és BarCraft 2 üzemeltetőinek célja, hogy aktívan részt vegyenek a hazai gamer életben, és ne csak a fővárosi gamereknek gyűlhessenek össze egy játékkal vegyített kocsmázásra. Terveik között szerepel újabb bárok nyitása vidéki nagyvárosokban is, úgyhogy érdemes figyelni őket.

Elérhetőség

BarCraft

Cím: 1092 Budapest, Ferenc körút 34.

Tel. szám: +36 30 502 2464

Facebook oldal: BarCraft esport bár

BarCraft 2 esport bár

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Tel. szám: +36 1 406 2201

Facebook oldal: BarCraft 2 esport bár

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)