Hirdetés

Bombameglepetés: Stifler mamájával erősít a Microsoft játékából készülő film

|

A friss Emmy-díjas Jennifer Coolidge olyan sztárok oldalán hódítja meg a Minecraft kockavilágát, mint Jason Momoa és Jack Black.

Hirdetés

Komoly szemléletváltásnak vagyunk tanúi, hiszen míg korábban kizárólag harmad-negyedvonalbeli rendezők és azok paródiái, a videojátékokhoz semmit sem konyító forgatókönyvírók, valamint kontrollert, gameregeret soha a kezükbe nem fogó színészek forgolódtak az adaptációk körül, ma már a legnagyobb stúdiók mennek ölre a megfilmesítési jogokért. Kellett azért ehhez a The Last of Us, a Super Mario Bros.: A film és az Öt éjjel Freddy pizzázójában sikere is.

Szinte minden valamirevaló franchise-ból készül már élőszereplős vagy animációs produkció, moziba, kábeltévére, streamingplatformra szánt adaptáció, így érthető, hogy a Microsoft sem akar kimaradni a buliból. A redmondiak a nem túl jól sikerült Halo sorozattal nyitottak (talán majd a második jobb lesz), de tervben van még egy Gears of War film és egy animációs sorozat a Netflix égisze alatt.

Hirdetés

Mindazonáltal nem az imént említett Microsoft-érdekeltségű bejelentése okozta a legnagyobb meglepetést, hanem az, hogy a Mojang gondozta Minecraft is adaptációt kap, ráadásul nem is akárkik játszanak majd benne. A Jared Hess (Nacho Libre, Nevetséges Napóleon) rendezésében érkező film stábjához eddig olyan színészek csatlakoztak, mint Jason Momoa (Aquaman), Steve szerepében Jack Black (Super Mario Bros.: A film), Danielle Brooks (Peacemaker - Békeharcos), Sebastian Eugene Hansen (Lisey története) és Emma Myers (Wednesday).

A Deadline értesülései szerint, amiket később a Warner is megerősített, a 75. Emmy gálán a legjobb női mellékszereplőnek (drámasorozatban) járó szobrocskával jutalmazott Jennifer Coolidge-dzsel egészül ki a gárda. A színésznő, akinek A Fehér Lótus című HBO-antológiasorozatban nyújtott alakítását ismerték el az imént említett módon, egy generáció tudatába égett bele Steve Stifler (Sean William Scott) jól karbantartott anyjaként az 1999-es Amerikai pitében és folytatásaiban.

Egyelőre nem tudni, hogy Coolidge-nek milyen szerepet szánnak a Minecraft mozifilmben, amelynek decemberben kezdődtek el a forgatási munkálatai, a bemutatóját pedig 2025. április 4-ére tervezi a projekt mögé beálló Warner.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)