Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - valódi veterán érmét vehet az, akinek a játékban is van már egy

|

Ha legalább 5 éve játszol bármely Counter-Strike-kal, bizonyára kaptál egy kitüntetést. Ha valódi példányt is szeretnél belőle, az nem lesz olcsó.

Hirdetés

Idén augusztusban lesz öt éve, hogy megjelent a Counter-Strike: Global Offensive, és valószínű, hogy még egy darabig nem készül folytatás. A Valve-nek eléggé megéri ezzel foglalkozni, mintsem egy új részre csoportosítani az erőforrásokat.

Nem baj, ha az eladásokon és a ládákon kívül máshonnan is jön be egy kis pénz, az meg végképp, ha a játékosok is jól járnak. A WeLoveFine-on üzemelő Valve boltban már előrendelhető az érme, ami a legalább öt éve CS-zőknek járó kitüntetés valódi mása. Csak azok rendelhetik meg, akiknek a játékban is van egy ilyen, és ezt komolyan figyelik - be kell jelentkezni a Steam fiókba az ellenőrzéshez. 45 dollárba kerül dobozával együtt, 63mm-es átmérőjű és 3mm vastag, fémből készült. Jár hozzá egy állvány, a doboz pedig falra akasztható. A világon szinte bárhova kiszállítják (néhány ázsiai és afrikai országot kivéve), viszont ha megrendelitek, számoljatok azzal, hogy még vám és egyéb költségek terhelhetik. 

Ki az, aki szeretne beszerezni egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)