Hirdetés

Ilyen Star Wars játékot készített volna a Rebel Galaxy gárdája

|

A Rebel Galaxy készítői tavaly egy bátor ötlettől vezérelve megkeresték az EA-t, hogy készítenének nekik egy, a Star Wars űrcsatáiról szóló játékot, erről adtak ki nemrég egy videót.

Hirdetés

Hiába számítanak sokak kedvenc Star Wars játékainak az X-Wing sorozat különböző részei, a Disney felügyelete alatt még nem jelent meg egyetlen, kizárólag az űrcsatákra koncentráló játék sem. A Double Damage csapata ezért önként jelentkezett egy ilyen játék ötletével a licencet jelenleg birtokló Electronic Artsnál.

Hirdetés

A Runic Games veteránjaiból alakult csapat első játéka, a Rebel Galaxy ráadásul a témájában kifejezetten hasonló, így már némi tapasztalattal is rendelkeztek az űrharc műfajában.

Nem meglepő, hogy a 2015-ös játékhoz készült technológia és innen-onnan összegyűjtött művészeti anyagok segítségével állították össze a demót, amivel megkeresték az EA-t. Az egyik munkatársuk most ebből a prototípusból tett közzé egy videót, amit alább láthattok.

A képsorokból kiderül, hogy külső és belső kameranézetet is választhattunk volna, ahogy egy küldetésen belül különböző hajók között is ugrálhattunk volna. De a fejlesztő a videó alatti kommentekben azt is elárulta, hogy a hardcore közönségnek olyan, a régi X-Wingekben meglévő játékmechanizmusokkal is kedveskedtek volna, mint a hajó energiaelosztásának menedzselése.

Persze ahogy az várható volt, az EA nem szerződtette a külső stúdiót, igaz a Double Damage elmondása szerint ebben nem is hittek igazán. Így egy tényleges projekt előkészítése helyett inkább saját szórakoztatásukra állították össze a prototípust.

Szerintetek az EA a színfalak mögött készül egy új X-Winggel vagy valami hasonlóval? Vagy inkább ne is álmodozzunk már ilyesmiről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)