Hirdetés

Egy Diablo IV-rajongó meglepően ijesztő farkasmaszkkal készült halloweenra

|

Mephisto elhivatott követője még szervómotorokat is pakolt a maszkba az élethű hatás kedvéért.

Hirdetés

Mephisto a Diablo franchise egyik ikonikus karaktere. A gyűlölet urát majd' minden játékban megemlítették, de a Diablo II-ben ő volt a kiegészítő főellensége, a Diablo IV-ben pedig a játékos karakter egyik "segítője".

Mephistóval megalkudni sosem jó ötlet, de ezúttal nem volt választásunk. A poklok könyörtelen parancsnoka fontos szerepet játszott a Lilith elleni hadjáratunkban, Willow Creative pedig többek között ezért is húzta elő őt inspirációként.

Hirdetés

A Diablo IV-ben Mephisto egy véres farkas képében jelent meg, így Willow is egy farkaskoponya formáját vette alapul. A 3D nyomtatással készült vázra aztán kerültek véres festések, rúnák, és belülre még mini szervó motorok is befértek, hogy azok mozgathassák a szemeket. Az egész összeállítás hátborzongatóan gyönyörű.

Ha valaki egy ilyen maszkban bukkan fel az ajtónkban, akkor az összes csoki az övé. Meg sem fogunk próbálni alkudni valakivel, aki Mephisto rúnáit hordja a homlokán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)