Hirdetés

A valóságban is megalkotta a játék íját ez a Minecraft-rajongó

|

Az alkotó a játék iránti szeretetét azzal mutatta ki, hogy összerakott egy ténylegesen működőképes fegyvert.

Hirdetés

Amikor a Minecraft megjelent 2011-ben, akkor még nem sejtettük, hogy 2023-ban is téma lesz a cucc. A Mojang sikercíme újabb és újabb hullámokban időnként visszatér a közbeszédbe, amiben persze segítenek a spin-off játékok és a frissítések is.

Akármi is motiválta Nolan_Le_Goff munkáját, a rajongó nem kímélte az időt és pénzt, hogy összerakja álmai íját. A Minecraft, kockás pixelekből álló ikonikus fegyverét.

Hirdetés

Egy cosplay kiegészítőként funkcionáló fegyvert összerakni sem feltétlenül egyszerű, de itt jóval többről van szó. Nolan_Le_Goff kifejezetten egy működő íjat akart összerakni, ami úgy feszül meg és ereszt ki, ahogy azt a videojátékban is láthattuk. A végeredmény elképesztő, és a lenti videóban az alkotó be is mutatja az összeállítás folyamatát.

I made a real Minecraft bow !
byu/Nolan_Le_Goff inMinecraft

Megfelelő gyakorlat és/vagy szaktudás nélkül senki ne ugorjon neki csak úgy az ilyesminek, és pláne ne vigye ki mondjuk a Comic-Conra. Otthon elgyakorolgatni vele viszont nagyon menőn hangzik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)