Hirdetés

Egy népszerű Minecraft-streamert ismét azzal vádolnak, hogy egy kiskorúval flörtölt

|

Egy évvel az eredeti sztori után Dream újra kereszttűzbe került.

Hirdetés

A valaha volt egyik legnépszerűbb minecraftos tartalomgyártó viharos évet tudhat maga mögött. Azután, hogy Dream levette ikonikus álarcát, és megmutatta magát a világnak, rengeteg kritika érte külleme és döntései miatt. Miközben többen kritizálták a tartalmait, egy komoly vád is felmerült ellene.

Alig 10 nappal azután, hogy Dream levette a maszkot, egy Anastasia nevű Twitter-felhasználó megvádolta a videóst, mondván az flörtölt vele és szexuális töltetű üzeneteket küldött neki, amikor Anastasia még csak 17 éves volt.

Hirdetés

Az állítólagos üzenetváltást nehéz igazolni, mivel azt egy eldobható fiókon keresztül intézte. Anastasia állításait azóta sem sikerült bizonyítani, és Dream többször is megpróbálta megvédeni magát, ám továbbra is támadják a vádak miatt. Egy korábbi válaszvideójából sokan kiragadtak egy-egy szekciót, mondván abban bevallotta a dolgot, de a kontextust senki sem hozta fel, ami nyilván fontos egy ilyen esetben. A tartalomgyártó most Twitteren próbálja védeni magát, kevés sikerrel.

A helyzet tovább burjánzott, így Dream végül egy hosszabb tweetfolyamban adta ki magából a mondandóját.

"Majd egy éve, rögtön azután, hogy felfedtem az arcom, elkezdtek hamisan vádolni és azóta is folyamatosan ez megy. Ez a személy azt állította, hogy fel fog jelenteni, hogy bizonyítékot is hoz majd, de ezek napokig tarthatnak, és aztán elhallgatott egy teljes évre, és nem tette meg egyiket sem, miközben én itt vártam."

"Egy olyan emberről beszélünk, aki kevesebb mint egy héttel korábban like-olta a tweetjeimet, pozitívan reagált rájuk, privát üzeneteket törölt, és mindenkit féltékenynek hívott, aki kételkedett az állításaiban. Azt is bevallotta, hogy fontolgatta a koráról történő hazudozást az üzengetéshez, hetekkel azelőtt, hogy 18 lett volna."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

"Ez az egy hamis vád odáig ment, hogy már »Dream gyerekekkel beszélget, rengeteg vád van ellene, Dream sose tagadta, Dream kölykökkel kavar« és hasonló, még ennél is rosszabb pletykáknál tartunk. Mindez múltbeli, paraszociális kötődések miatt (és igen, ezért lehet engem hibáztatni)."

"Elmondtam streamen, hogy össze fogok rakni egy részletes videót a jegyzékekkel, képekkel, bizonyítékkal, és mindennel együtt, és elmondtam pár pontot ezekből. Aztán mindezt kiragadták kontextusból, hogy azt mondhassák: »mindent bevallott«."

"Aztán elkezdték átrakosgatni a határokat, oda, hogy »oké, lehet, hogy nem volt sexting, de akkor is kiskorúaknak üzengetett, ami már kiskorúak csábításának számít!«. Aztán beleástak a szexuális életembe és a kapcsolati múltamba (amiben csak nálam idősebb személyek vannak)."

Kevés olyan esetet láttunk, amikor az ilyen védekezés bármi pozitívat eredményezett volna, de akárhogy is, Dream tweetjei alatt azóta is folyik a  vádaskodás. Kétséges, hogy ez véget fog érni, még akkor is, ha az az összeszedett válaszvideó elkészül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)