Hirdetés

Egy tévés műsorvezető úgy érezte, bele kell állnia a Tetris rekordot felállító 13 éves fiúba

|

"Anyaként" nagyon fontosnak érezte elmondani, hogy inkább menjen ki a srác végre a szabadba és szívjon egy kis friss levegőt.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy megtörtént az, amit korábban mindenki lehetetlennek hitt: egy 13 éves játékos végigjátszotta a Tetrist. Azt gondolná az ember, hogy egy ilyen nem mindennapi teljesítmény előtt tényleg mindenki fejet hajt, de nyilván akad egy túlbuzgó véleményvezér, akinek fontos a saját világlátását munkakörben odapréselni a nagyérdemű elé, mert hát milyen furcsa is lenne, ha csak úgy, szimplán elfogadnánk, hogy valaki jó valamiben, és ehhez nem szükséges a senkit nem érdeklő véleményünket odatenni.

A Sky News műsorvezetője, Jayne Secker nem fogta vissza magát, úgy érezte, mindenképp meg kell osztania velős véleményét a tévénézőkkel a Tetris profival kapcsolatban, hiszen anyaként triggerelődött. 

Hirdetés

Secker az eredeti hírről számolt be, miszerint a fiúnak sikerült elérni egészen a 157. pályáig, ahol a játék összeomlott, de ez nem valamiféle hiba, hanem konkrétan a Tetris végigjátszásának jele. Itt azonban nem állt meg, és még nagyon fontosnak érezte közölni,

"anyaként csak azt mondhatom, menj el a képernyőtől, menj ki a szabadba, szívj egy kis friss levegőt, végigjátszani a Tetrist nem valamiféle életcél".

Mondanunk sem kell, elég sokakat felpaprikázott ez a lekezelő hozzáállás, ehhez pedig nyilván az is hozzájárult, hogy az adás videórészletét a VGC egyik szerkesztője, Chris Scullion is megosztotta a Twitteren/X-en.

Nincs olyan emberi teljesítmény, amit a középszer ne tudna elrontani, hiába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)