Hirdetés

Egy videósra stream közben törtek rá fegyveres rablók, a nézők mentették meg

|

A brazil influencer annyira a játékra fókuszált, hogy már csak akkor vette észre a bűncselekményt, amikor a rablók fegyvert szegeztek rá.

Hirdetés

A brazil Guilherme "Guixxm" Menezes éppen élő közvetítést tartott, mikor házába két fegyveres rabló tört be. A srác olyannyira a streamre fókuszált, hogy észre sem vette, mi történik körülötte, csak akkor, amikor az egyik rabló leverte a fejéről a fejhallgatót, és pisztolyt szegezett a homlokához. 

Szerencsétlen helyzet, hogy észre sem vette a körülötte kialakuló veszélyhelyzetet, de pont ez segített megoldani azt, hiszen a streamer éppen aktív volt, így a kamerán keresztül a közönsége is láthatta, hogy éppen mi történik.

Hirdetés

Szerencsére a közvetítés egyik követője tudta Menzes címét, és azonnal értesítette a rendőrséget, akik nagyon gyorsan a helyszínre értek, félbeszakították a rablást, és a két támadó közül egyet sikerült is elfogniuk.

"Mivel a játék a munkám, azért kapok fizetést, így amikor arra fókuszálok, semmi nem terelheti el a figyelmemet. A videón láthatjátok is, hogy csak akkor veszem észre a támadást, amikor konkrétan fegyvert tartanak a fejemhez."

- nyilatkozta Mendez egy brazil lapnak.

Azt is elmondta, hogy a rabló kirángatta a szobából és átvezette egy másik helyiségbe, ahol egy másik betörő a családját őrizte egy machetével. Szerinte az a néző, aki hívta a rendőröket, akár életet is menthetett, hiszen édesapja már idős és szívproblémákkal küzd, így nehezen viselte a stresszt, ezért az egész család hálás, hogy sikerült megmenteni őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)