Hirdetés

Ennyire realisztikusak a videojátékok (videó)

|

Egy végigjátszás alatt rengeteg olyan dolgot teszünk, amely bár természetesnek tűnik, a való életben eszünkbe sem jutna. Miért töltődik vissza a karakter életereje, ha a kukából eszik?

Hirdetés

Manapság a legtöbb játékosnak az számít, hogy egy játék minél közelebb legyen a valósághoz. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes grafikára, a fizikát tökéletesen modellező motorra, a fegyverek viselkedésére és hangjára. De mi a helyzet a hétköznapi tevékenységekkel?

Valószínűleg nem sok régész falatozott a feltárt sírok éléskamráiból, pedig a Skyrim ezer éve lezárt ládáiból úgy toljuk a paradicsomot, mintha most szedtük volna a nagyi kertjéből. Az is csak a Bioshock Infinite-ben fordulhat elő, hogy az életmentő egy szem krumpli a vécékagylóban bukkan fel.
 

A BuzzFeedes srácok csokorba gyűjtötték a játékok ezen „realisztikus" pillanatait. Átugrott dialógusok, kísérő questek, elakadás esetén a végigjátszás böngészése. Ezek mind mind olyan dolgok, amelyeket a való életben nem igazán tudunk alkalmazni, többségüket nem is volna jó. Ha elkezdenénk körbe-körbe ugrándozni, miközben a főnök beszél hozzánk, lehet hogy nem járna fizetésemelés érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)