Hirdetés

Építs LEGO-billentyűzetet, mert az jó

|

Megteheted. Kell hozzá egy szétbombázott billentyűzet, rengeteg standard LEGÓ blokk, kreativitás és gondolom buddhistákat megszégyenítő türelem.

Hirdetés

A LEGO-mánia nem olyasmi, amit az ember csak úgy kinő. Az unokaöcsémnek karácsonyra vett ufórovar ellen harcoló szárnyasizé összerakását jobban élveztem, mint ő.

Ebből kifolyólag talán nem is akkora meglepetés, hogy annyira akarok egy LEGO építőkockákból összekendácsolt billentyűzetet, hogy szinte fáj. Kiderült, hogy nem is kell hozzá annyi minden.

 

Jason Allemann billentyűzete azért zseniális, mert csak standard LEGO-t használt és egyes gomboknál improvizálnia kellett és ezt az akadályt nagyon jól vette. A 'capslock' például egy sapka és egy lakat, a 'home' pedig egy tető, amiért már önmagában jár a tíz pont.

Nektek hogy tetszik? Szeretnétek egy ilyet, vagy elégedettek vagytok a mostani billentyűzetetekkel? 

Köszi, Kotaku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)