Hirdetés

Eredetileg egy nagyobb sztárt szemeltek ki a The Last of Us sorozat Joeljének

|

Nem sokon múlott, hogy nem Pedro Pascal bukkant fel az adaptációban.

Hirdetés

Bár Pedro Pascalnak is megvoltak a maga sikerei (mint a Trónok harca, a Narcos, a Kingsman: Az Aranykör és A Mandalóri), és szépen lépdelt felfelé a hollywoodi ranglistán, azonban nem egyedül ő szerepelt The Last of Us sorozatváltozatának kívánságlistáján, egy még nála is nagyobb, A-listás nevet szerettek volna megnyerni a produkcióhoz.

Az egyik iparági bennfentes, Josh Horowitz a Happy Sad Confused podcastben beszélt erről az egyik showrunnerrel, Craig Mazinnel, aki végre megerősített egy régóta keringő pletykát. 

Hirdetés

Azt beszélték ugyanis, hogy Matthew McConaughey (Csillagok között, Magic Mike, A Wall Street farkasa), valamint a következő Penge, azaz Mahershala Ali (Holdfény, Luke Cage) is tárgyalást folytatott Joellel kapcsolatban. Mazin szerint az egyik valóban megtörtént: 

"Valójában soha nem beszéltem Mahershalával. Matthew-val viszont igen. Nem mondanám, hogy komolyan, inkább csak olyan volt, hogy 'Hé, itt van valami, amiről beszélhetünk'. Matthew McConaughey csodálatos színész, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lett volna, de más lett volna, és nekem tetszik az, amit csináltunk. Szerintem jól sikerült."

Mazinék listáján McConaughey volt a legnagyobb név, viszont a kezdetektől fogva szerepelt rajta Pedro Pascal is, akihez a sűrű időbeosztása miatt (valószínűleg akkor forgatta A Mandalórit) nem fűztek sok reményt. Végül Pascal mégiscsak rendelkezésre tudott állni, és miután elolvasta a forgatókönyvet, másnap már jelezte is videóhíváson keresztül Mazinnak, hogy érdekli a dolog: 

"Szerelem volt első látásra. Annyira megtetszett neki a forgatókönyv, hogy azonnal beleélte magát a dologba."

A többi pedig már történelem: a The Last of Us sorozat hatalmas siker lett, Pascalt a többség imádta Joelként, és biztosan meg fog valósulni a második évad, de a tervek szerint akár több is

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)