Hirdetés

Erőszak miatt távoltartást kért volt párjára a The Last of Us színésznője

|

Egykori párja, Brian Foster állítása szerint "mentálisan instabil", és "képes gyilkolni".

Hirdetés

A PCGamesN-hez eljuttatott dokumentumok alapján Ashley Johnson színésznő távoltartási végzést kért egykori párjára, a Critical Role sorozatban is látható Brian Fosterre. A The Last of Us játékokban Ellie-t megformáló, a sorozatban pedig a lány édesanyját alakító színésznő szerint Foster ismert arról, hogy verbális bántalmazást követ el, de ennél súlyosabb dolgokat is megfogalmazott.

Johnson azt állítja, Foster "mentálisan instabil" és "képes gyilkolni", a színésznő félelmében elmenekült közös otthonukból.

Hirdetés

A leírtak alapján kapcsolatuk még márciusban ért véget (és két és fél évvel tovább húzódott, mint kellett volna), de a hölgy nem érzi magát biztonságban volt párja erőszakos dühkitörései, szerhasználata, fenyegetései, és szexuális bántalmazásai miatt. Májusban a férfi állítólag megpróbált 150 ezer dollárt kizsarolni, ezt követően a rendőrség is közbelépett, sürgős távoltartási paranccsal igyekeztek segíteni.

Április 20-án volt egy összeveszésük, ezt követően Foster egy lőszerdobozt és egy nagy, fekete táskát hordott magával, ezeket május 15-én, amikor a Los Angeles-i rendőrök kirakták őt Johnson házából, nem vitte magával - kiderült, hogy a táskában egy fojtókötél (mint amilyet a 47-es ügynök is használ a Hitman játékokban) és két Airsoft fegyver lapult.

A dokumentumban a szóbeli és tettleges bántalmazás egyéb esetei is említésre kerülnek, továbbá Johnson arról is ír, hogy félti családtagjait, mivel ők sem maradtak ki a bántalmazásból korábban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)