Hirdetés

Ez a srác a lábával verne el mindnyájunkat Overwatchban

|

Tucker Griggs egy komoly fogyatékossággal él, ami miatt sajnos nem tudja használni a kezeit. Nem mintha ez megállította volna a Master rang felé tartó menetelésében.

Hirdetés

Elindult a Totally Game sorozat új szezonja, és egy nagyon érdekes játékost állított reflektorfénybe. A főszereplőnk Tucker Griggs, egy 23 éves kaliforniai Overwatch játékos, aki egy Arthrogryposis Multiplex Congenita nevű rendellenességgel született.

Griggs karjaiban nincsenek izmok, ez pedig jelentősen megnehezíti a mindennapi életét. Mondjuk a Master rang így is összejött neki Overwatchban.

Hirdetés

Griggs mindent a lábával csinál, így a Blizzard lövöldéjét is azzal pörgeti. Hiába a lábujjas célzás, még így is jobb játékos, mint a teljes kompetitív tábor 95 százaléka.

"A főzéstől, a takarításon át a videojátékokig mindent a lábaimmal csinálok. Legalább olyan gyors vagyok, mint valaki, aki a kezeit használja, és amennyire én tudom, én vagyok az egyetlen, aki lábbal érte el a Masters rangot."

Griggs édesanyja úgy gondolja, hogy ez a hobbi sokat segített abban, hogy fia teljes életet élhessen.

"A játékok kiegyenlítették a csatateret. Vannak barátai, akik baseballoznak vagy fociznak, de amikor átjönnek, akkor mindnyájan együtt játszhatnak."

A Twitchen FragsByTheFoot néven működő srác három éve kezdte a mókát, amivel együtt a streamelésbe is belevágott. Ugyan az Overwatch indította be a csatornáját, elmondása szerint a nézői nagy része a főzős streameket akarja látni, mert mindig meglepődnek azon, hogy hogyan csinálja a dolgokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)