Hirdetés

Ezek a Star Wars-játékok érkeznek 2024-ben és a távolabbi jövőben

|

Bőven el leszünk látva új Star Wars-játékokkal az elkövetkező időben.

Hirdetés

Az elmúlt években nem igazán panaszkodhattak a rajongók, mivel egy viszonylag szegényes időszak után olyan címek érkeztek, mint a 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order, illetve annak folytatása, a tavaly megjelent Star Wars Jedi: Survivor, valamint a 2020-as Star Wars: Squadrons. Ha pedig a jövőbe tekintünk, ugyancsak biztató jeleket láthatunk, hiszen egy csomó ígéretes játék van a horizonton. 

Alább összeszedtük az összes, eddig bejelentett és még fejlesztés alatt álló Star Wars-játékot. Persze nem tudjuk, hogy ezeken felül még milyen terveket dédelget a Lucasfilm és a Disney, bármikor elképzelhető, hogy bedobnak újabb címeket, és tovább erősítik a messzi-messzi galaxis videojátékos jelenlétét, akkor igyekszünk majd ezt a cikket is frissíteni.

Star Wars: Hunters

Érdekes darab a Star Wars: Hunters, hiszen a játék korai hozzáférésű verzióját már 2021 óta lehet nyúzni bizonyos régiókban (nálunk sajnos egyelőre még nem), a hivatalos megjelenésre viszont még várni kell. Sokszor eltolták már a rajtot, de elvileg 2024-ben tényleg meg fog érkezni a játék teljes verziója is. Alapvetően egy csapatalapú arena shooterről van szó, ami kronológiailag a hatodik és a hetedik Csillagok háborúja epizód közé helyezhető el. A játék Nintendo Switcher, valamint iOS-es és androidos mobilokra jelenik meg.

Hirdetés

Star Wars Outlaws

Az idei év legnagyobb dobása Csillagok háborúja fronton mindenképpen a Star Wars Outlaws megjelenése lesz - a pontos dátum egyelőre még nem ismert. A Ubisoft nyílt világú akció-kalandjátékában Kay Vess nevű, Han Solóhoz hasonló beállítottságú karaktert irányíthatunk, aki cuki kis társával, Nixszel az ötödik és a hatodik rész közötti időszakban próbálja meg saját szerencséjét kovácsolni

Star Wars Eclipse

Még 2021 decemberében jelentették be a Star Wars Eclipse-et, a Quantic Dream játékát, ami egy merész húzással a The High Republic korszakba helyezi át a cselekményt. Egy akció-kalandjátékról van szó, amiben nagyon fontos szerephez jutnak majd a játékos döntései - nem is várnánk el mást egy Quantic-játéktól. 2022-ben arról lehetett hallani, hogy több évvel elhalasztották, de a Quantic ezt cáfolta, mondván nem lehet elhalasztásról beszélni, ha még be sem jelentették a megjelenési dátumot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Knights of the Old Republic remake

A Knights of the Old Republic remake-jét még 2021 szeptemberében jelentették be, de azóta nem sokat hallani róla, illetve amikor mégis szóba kerül, akkor nem örülhetnek túlságosan a rajongók. Az Embracer Group nem igazán szolgál konkrétumokkal, így abban sem lehetünk teljesen biztosak, hogy egyszer végül tényleg elkészül-e majd a játék.

A Respawn Star Wars FPS játéka

A Respawn Entertainmenttől a legtöbben értelemszerűen a Star Wars Jedi trilógia záródarabját várják, de Vince Zampella csapata két másik Csillagok háborúja projekten is dolgozik időközben. Ezek közül az egyik egy belső nézetes lövölde lesz, de ennél többet nem igen tudni róla.

A Respawn Star Wars stratégiai játéka

Teljesen más műfajba tesz azonban kirándulást a Respawn Entertainment másik Star Wars-játéka, ez ugyanis a tervek szerint stratégiai cím lesz. Anno a Star Wars: Empire at Wart nagyon sokan szerették, így biztosan nem kevés érdeklődő lesz majd erre a próbálkozásra is.

A Skydance New Media játéka

Végezetül akad még itt egy játék, amiről ugyancsak alig tudunk valamit: a Skydance New Media is dolgozik egy Star Wars címen, amiről egyelőre annyi bizonyos, hogy egy sztorifókuszú játékot fogunk kapni - ezt tavaly áprilisban jelentették be. A Skydance New Media elnöke ugyebár az az Amy Hennig, akinek korábban egy csomó Legacy of Kain/Soul Reaver, illetve Uncharted játékot köszönhettünk, szóval nem ok nélküli a bizalom a csapat felé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)