Hirdetés

Ezzel a moddal élethűbbé teheted a Cyberpunk 2077-ben lőtt fotóid

|

Egy sor praktikus pózzal dobja fel a fotómódot az If It Fits - V Sits nevű kiegészítés.

Hirdetés

Lassan talán tényleg elülnek a Cyberpunk 2077 körüli viharok: a CD Projekt RED botrányosan rajtoló alkotása nemrég ismét felbukkant a PlayStation Store-ban, hamarosan az Xboxon sem lehet simán visszakérni az árát, a stúdió társigazgatója pedig már nem fél kielégítőnek nevezni a játék stabilitását.

Így pedig előtérbe kerülhetnek az olyan kellemesebb témák, mint a rajongói modok, melyek között felbukkant egy egész hasznos példány, ami a fotó módban cseréli le a főhősünk fegyver nélküli pózait.

Hirdetés

A tíz évvel ezelőtti macskás mém után elnevezett If It Fits - V Sits leginkább az ülő pozíciókra fókuszál, mivel készítője úgy érezte, hogy az alap lehetőségek nem igazán járták körül ezt a műfajt.

"Amióta csak in-game képeket készítek, szerettem volna több módot arra, hogy V elmerüljön és kölcsönhatásba kerüljön a környezetével a felvételeken - különösen hiányzott, hogy V a különböző bútorokra üljön, nekik támaszkodjon, vagy lefeküdjön rájuk. Ez a mod ezt a hiányosságot hivatott pótolni egy sor fotómódos pózzal, melyekkel V bárhova ülhet, ahová szeretne (és néhány egyéb pózzal is)."

Az új pózok egyaránt működnek a női és a férfi főhőssel, az utóbbihoz szánt beállítások pedig a Keanu Reeves alakította Johnny Silverhand testtartásaira is hatással vannak. A készítő ugyanakkor figyelmeztet, hogy a karakter elhelyezése finomhangolást igényelhet, amihez két további mod (AMM, Photo Mode Tools) telepítését ajánlja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)