Hirdetés

Hogyan kerültek a Disney-hercegnők a Fallout 4-be?

|

Egyhamar nem jutott volna eszünkbe, hogy a Disney-filmek és a Fallout 4 stílusát keverjük, de a rajongói rajzok, amik megvalósították ezt a furcsa kombót, elég jól sikerültek.

Hirdetés

Mivel a Bethesda alaposan megvárakoztatott minket (azzal együtt, hogy csak néhány hónapja jelentették be a játékot), a héten nagy valószínűséggel szinte minden a Fallout 4-ről fog szólni. Még a rajongói alkotások is, amelyeken az alkotó ezúttal a poszt-apokaliptikus stílustól távol álló Disney-hercegnőket képzelte el a Fallout világában.

A zseniális rajzokat Petarsaurnak köszönhetjük, akinek a Deviantart-oldalán egy csomó más kiváló képet is találtok. Némelyik rajz kifejezetten ötletes és mókás, mint például a VATS-rendszert használó Aranyhaj, de azért valljuk be, a Jet-függő Alíz, vagy a Raider Jázmin elég ijesztő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)