Hirdetés

Épp streamelt a Fortnite világbajnok, mikor valaki ráhívta a kommandósokat

|

Szerencsére a viccesnek szánt bejelentés nem végződött tragédiával.

Hirdetés

A swatting továbbra sem vicces, és csak remélni tudom, hogy ha elkapnak valakit, aki ilyesmire vetemedik,  azt a lehető legsúlyosabb büntetéssel sújtják majd. Számos tragédia történt az elmúlt években, és most, amikor az elmúlt hetek lövöldözései és a videojátékok célkeresztbe állítása miatt egyébként is feszült a helyzet az Egyesült Államokban, egy pillanat alatt megtörténhet a baj.

Hirdetés

A Fortnite szóló világbajnok, a mindössze 16 éves Kyle 'Bugha' Giersdorf épp a barátaival streamelte a játékot tegnap este, amikor az apja bejött a szobába, hogy fegyveres rendőrök állnak az ajtóban. A srác azonnal ott is hagyta a meccset.

Hatalmas szerencséjére az egyik rendőr épp a környéken lakik és felismerte a srácot, aki bár szereti halomra lőni az embereket, mindezt általában fa bódék tetejéről teszi egy virtuális világban, így viszonylag hamar sikerült megoldani a helyzetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)