Hirdetés

Persze, hogy már Fortnite táncórák is vannak

|

Hamarosan a legmenőbb Fortnite emote-ok gyújtják majd fel a táncparketteket.

Hirdetés

A Fortnite meghódította a játékosokat világszerte. Nem annyira meglepő hát, hogy emberek nagy élvezettel másolják az abban látható táncmozdulatokat. Ennek leginkább az Orange Shirt Kid örül, akinek higanymozgását most több ezer srác akarja megtanulni.

Hirdetés

Egyébként nem vicc: az Egyesült Királyságban 30 edzőterem tanítja gyerekeknek a Fortnite táncos mozdulatait. A David Lloyd termekben mindenki lesajátíthatja a Hype, Disco Fever és egyéb tánclépéseket.

Az internet lakói nyilván azonnal kifejezték véleményüket a témával kapcsolatban.

Egyébként alapvetően ugyanaz a helyzet, mint mondjuk a Pokémon GO-val. Ha egy játék ráveszi őket, hogy mozogjanak kicsit 6 órányi lövöldözés után, akkor abban nincs semmi rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)