Hirdetés

Morgan Freeman esti meséje a GTA V-ről

|

Milyen az, amikor a GTA V alternatív történetét maga az Isten meséli el nekünk? Hát, ilyen.

Hirdetés

Már többször elmondtam - de nem érdekel, elmondom még egyszer - az internet a legcsodálatosabb dolog a Földön. Várjatok, bebizonyítom.

A Grand Theft Auto V-ből eddig rengeteg vicces bugot szedtek ki a játékosok, amiken jókat mosolyogtunk, de azt hiszem, most elértük a csúcsot. Amikor Franklin hányattatott életét maga Morgan Freeman meséli el, egyfajta felnőtt esti meseként, akkor bizony életünk utolsó puzzle-darabkája is a helyére pottyant.

Fraklin szabadságra megy, de szegény srácnak nem nagyon jön össze a dolog. Beleszeret egy sztriptíztáncosba, üldözik a zsaruk, majd megöli egy golfkocsi. A Grand Theft Auto V Los Santosában nem könnyű az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)