Hirdetés

Grand Theft Auto V - eljött James Bond ideje

|

Mivel lehetne még fokozni a feszültséggel teli Spectre trailert? Mondjuk azzal, ha a Grand Theft Auto V-ben álmodják újra.

Hirdetés

Az aktuális James Bond, azaz Daniel Craig novemberben néz farkasszemet ellenfeleivel a Spectre-ben, amire korábban egy hangulatos videóval emlékeztettek minket. A Grand Theft Auto V stílusában azonban egy másfajta módon is megismerhetjük a ránk váró történéseket. 

Egy YouTuber, bizonyos Powerlight-13 újraalkotta a legutóbbi Spectre trailert a GTA 5-ben. Próbált gondosan odafigyelni rá, hogy az akciójelenetek hitelesek legyenek, ami sikerült is neki, ezzel szemben a párbeszédek egy kissé sutára sikerültek, de a mű még így is megérdemli a figyelmet: 

A 007 Spectre - A Fantom visszatér november ötödikén jelenik meg a hazai mozikban Sam Mendes (Amerikai szépség, Bőrnyakúak, Skyfall) rendezésében, a mellékszerepekben pedig Craig mellett Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Dave Bautista, Monica Bellucci, Léa Seydoux és Ben Whishaw láthatóak. 

Ti melyik filmtrailert álmodnátok újra szívesen a Grand Theft Auto V keretében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)