Hirdetés

Gyönyörű és ritka Assassin's Creed Mirage szobor készül, és csak a fél vesédet kell eladnod érte

|

A Ubisoft és a PureArts együttműködésének eredménye bármelyik gyűjtemény büszkesége lenne.

Hirdetés

Más körülmények között az év egyik legjelentősebb eseményének számítana egy új Assassin's Creed megjelenése, de a 2023-as esztendő e tekintetben sem szokványos. Az eredetileg az Assassin's Creed Valhalla kiegészítőjének szánt, aztán végül önálló játék méretűre pumpált Assassin's Creed Mirage (ugyanazt az utat járta be vele a Ubisoft, mint az Activision a Call of Duty: Modern Warfare III-mal) persze így sem érdektelen cím - távolról sem -, de ritka kemény konkurenciával kell szembenéznie.

Nem úri passzióból döntött úgy a kiadó, hogy előrehozza a premiert egy héttel, október 5-ére, hanem minden valószínűség szerint azért, mert így elkerüli a közvetlen összecsapást az Alan Wake 2-vel (október 27.) és a Marvel's Spider-Man 2-vel (október 20.).

Hirdetés

Ettől függetlenül persze rendesen megadja a módját a fiatal Basim bemutatásának, még egy roppant menő, 1:4-es arányú szobrot is készített a szegmens egyik ászával, a PureArts műhelyével összefogva. Sőt, igazából nem egyet, hanem 2500-at, amelyek talapzatának és hátterének csúcsdíszét akár nagyobbra is lehet cserélni. A sztenderd méretből 2250 példány áll rendelkezésre, míg az exkluzív kiadásúból (amihez hozzácsapják még Basim gyűrűjének viselhető másolatát) mindössze 250.

Az aprólékosan kidolgozott, LED-világítással (Animus effekt) ellátott szobrot már elő is lehet rendelni a PureArts oldalán 899 dollártól (azaz 320 500 forinttól), amire még rárakódik az adó. 2024 első negyedévére ígérik a szállítást, de ha rászánjátok magatokat a vásárlásra, úgy készüljetek, hogy sok hely kell majd neki (43 x 34 x 78 cm), és nem lesz túl egyszerű pakolgatni, mivel 10 kg-ot nyom.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)