Hirdetés

Hearthstone - a dubsteppel súlyosbított akciótrailer (18+)

|

A Hearthstone: Heroes of Warcraftnak nem áll annyira jól a dubsteppel súlyosbított akciótrailer, mint mondjuk egy FPS-nek. De legalább vicces. Illetve 18+.

Hirdetés

Hearthstone: Heroes of Warcraft nem néz ki annyira izgalmasnak a képeken, mint mondjuk egy Call of Duty: Advanced Warfare vagy éppen a Battlefield 4, pedig egy vérre menő meccs alatt azért leizzad az ember homloka.

Hearthstone: Heroes of Warcrafthoz viszont elég nehéz olyan trailert csinálni, ami mindezt visszaadja. De lehetséges. Végtelenül eltúlozva. Egy Keyboy nevű youtuber készítette a következő videót, amit semmi esetre se a munkahelyeteken nézzetek meg, illetve 18 év alattiaknak sem különösebben ajánlott. Azoknak meg főleg nem, akik irtóznak a dubsteptől.

A tegnapi Game of Thrones-os Hearthstone pakli megvolt? Hihetetlen, hogy miket ki nem hoz az emberből egy digitális kártyajáték.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)